gamewinkel

Gamewinkel is de nieuwe, beste webshop om je gaming producten te bestellen! Wij focussen op service en besparen! Bij ons ben je verzekerd van de beste prijzen en weet je altijd zeker dat je tot het uiterste wordt geholpen. We zijn altijd klaar om u te helpen met uw bestelling. Neem gerust contact met ons op.

Omschrijving

Gamewinkel is er om games voor een lagere prijs aan te bieden. Dit kunnen wij waarmaken door de kosten minimaal te houden. Onze marges kunnen zo kleiner blijven dan grote retailers en zo kunnen wij klanten tevreden houden.

Wij hebben een samenwerking met s’werelds grootste leverancier gestart en we hebben besloten om de prijzen op het laagst mogelijke punt te houden. Hiermee willen wij laten zien dat goedkoop gamen WEL mogelijk is.

Wij doen continu ons best om een zo goed mogelijke service aan te bieden, we voegen dagelijks producten toe en controleren iedere week de prijzen om zeker te zijn dat wij de goedkoopste zijn in ieder geval in Nederland.

Wie zit achter Gamewinkel.nl?

Gamewinkel.nl is opgericht door een vriendengroep dat zich graag zelf hardcore gamers noemt. Wij werken iedere dag samen om de beste service aan te bieden, we onderhouden de site zelf, doen de klantenservice om en om en pakken producten samen zo zorgvuldig mogelijk in. Onze grootste doel is klanten tevreden houden en hopen op terugkerende klanten. Onze marges zijn klein dus we hebben een grote klantenbestand nodig om te kunnen groeien en de aanbod te vergroten en kortere levertijden te kunnen waarmaken.

Wij zijn ervaren gamers en kunnen onze klanten de beste advies geven, u kunt ons altijd bellen bij vragen of twijfels ;)

Waarom Gamewinkel?

We doen dagelijks met ons team ons uiterste best om jou als klant zo tevreden mogelijk te maken. We proberen het bestellen zo makkelijk mogelijk voor je te maken, zijn steeds op zoek naar de beste deals en helpen je graag als je niet tevreden bent of als er iets niet helemaal goed is gegaan.

Gratis verzending!

Je bestelling wordt bij Gamewinkel gratis verzonden. Alle bestellingen in Nederland bezorgen we graag bij je zonder verzendkosten. Je betaalt namelijk voor het artikel dat je graag wilt hebben, dat begrijpen we. De service die daarbij hoort bieden wij je graag aan, zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen.

Gratis retouren!

Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je je bestelling binnen de zichttermijn altijd kosteloos retourneren. We staan achter onze producten en bieden ze graag aan je aan. Als je, om welke reden dan ook, toch niet tevreden bent met je bestelling kun je deze daarom binnen de zichttermijn gemakkelijk via onze automatische systeem retourneren. Ook hier betaal je geen verzendkosten voor.

Achteraf betalen

Vind je het fijn om pas te betalen als je zeker weet dat je tevreden bent met je bestelling? Dat begrijpen we en daarom bieden we je de optie tot achteraf betalen aan. Je bestelling wordt na afronding van het bestelproces zo snel mogelijk verzonden, zodat je je bestelling ook zo snel mogelijk kunt gaan bekijken. Je ontvangt vervolgens per e-mail een digitale acceptgiro, welke je binnen twee weken moet betalen. Je kunt binnen deze termijn dus zelf kiezen wanneer je betaalt voor je bestelling!

Tot 18:00 bestellen

Als je iets bestelt, wil je dat zo snel mogelijk ontvangen. Je bestelling bij Gamewinkel wordt daarom de volgende dag al bezorgd, als je in Nederland op een werkdag voor 18:00 je bestelling plaatst.
** Product moet wel op voorraad zijn. Zie productpagina voor actuele levertijd.

Veilig betalen

Als het om geld gaat, is veiligheid een belangrijk aspect. Je bestelling en betaling worden bij Gamewinkel daarom altijd in een beveiligde omgeving afgerond. Alle gegevens worden met behulp van SSL versleuteld verstuurd via het internet. Je kunt deze beveiligde omgeving herkennen aan het groene balkje met slotje linksboven in je adresbalk.

Algemene gegevens

Vestigingsadres

Gamewinkel B.V.
Pleimuiden 10F
1046 AG Amsterdam
Nederland

Postadres

Gamewinkel B.V.
Pleimuiden 10F
1046 AG Amsterdam
Nederland

Overige gegevens

KvK-nummer: 72598247
BTW-nummer NL: NL859167902B01
IBAN: NL61 INGB 0008 6635 44
BIC: INGBNL2A
TOP